Inspiration: 6 flotte og behagelige hjørnesofaer (2024)

Hjørnesofa, mørkeblå, kvalitet, modul
Deklarering MinSofa.dk

Hjørnesofaer er en uundværlig del af ethvert hyggeligt opholdsrum og stue. Med deres alsidighed, komfort og stil er de et must-have til enhver hjemmeindretning. Uanset om du ønsker en statement-sofa eller en mere diskret en, er der en hjørnesofa derude, der vil passe perfekt til dit behov.

I denne artikel vil vi præsentere 6 af de bedste og mest elegante hjørnesofaer i høj kvalitet. Vi har udvalgt dem med omhu, så du kan finde inspiration til din næste hjørnesofa, der vil blive en vidunderlig tilføjelse til dit hjem.

Når du søger efter din nye hjørnesofa, er det vigtigt at overveje design, materialer, komfortniveau og funktionalitet.

Fortsæt med at læse for at opdage, hvilken hjørnesofa der vil være det perfekte valg til dit hjem!

Overvejer du chaiselong-sofaer – se vores artikel om 6 lækre sofaer med chaiselong her.

6 af flotteste og bedste hjørnesofaer fra danske forhandlere

1. Blød og lækker hjørnesofa i Velour-stof

Har du nogensinde drømt om en sofa, der både er blød og elegant?
Så er vores forslag den lækre Ofelia hjørnesofaen som er den perfekte løsning til dig!
Stoffet er blød velour og den har et lækkert og minimalistisk design, som passer ind i enhver stue!
Sofaen fås i 6 forskellige farver.

Du kan vælge lige præcis den farve, der passer dig bedst, og der medfølger pyntepuder, som fuldender sofaens stilfulde look.
Du får en rigtig “flyder” sofa, hvor du kan slappe af og lade tiden gå.

Sofaen på billedet er højrevendt, men fås også som venstrevendt – så der er den perfekte til din stue. 

Køb denne sofa, hvis du ønsker en blød, elegant og komfortabel sofa. Det perfekte valg. 

Sofaen sælges hos Møbelkompagniet, og de tilbyder 100 dages tilfredshedsgaranti!
Så du kan teste sofaen af derhjemme og sende retur hvis den ikke passer ind. Nemt og hurtigt. 

Detaljer

2. Slidstærk og flot polyester hjørnesofa i mørkeblå farve

Vienna hjørnesofa er den perfekte flyder, der inviterer til hyggelige stunder i stuen. Sofaen er bygget af moduler, der giver dig mulighed for at være fleksibel i indretningen af din stue. Ønsker du at udvide sofaen, kan du tilkøbe et ekstra modul til ekstra sidde- og benplads eller en puf, der kan fungere som en chaiselong.

Denne hjørnesofa består af et midtermodul, et hjørnemodul, et modul med arm til højre og et modul med arm til venstre. Men du kan også bygge din egen udformning, kun din fantasi og plads sætter grænser.

Vienna serien fås i forskellige stoftyper, herunder Urban Polyester og flere farver. Sofaens ben er gemt væk, hvilket giver et strømlinet udtryk.

Samlebeslag og ben er allerede monteret, så du kan tage din nye sofa i brug med det samme. Bemærk, at sofaen leveres ikke samlet, men den kommer i moduler. Modulerne er yderst nemme at sætte sammen, og du kan frit sammensætte din sofa, som du ønsker det.

Detaljer

Hvad er en hjørnesofa?

En hjørnesofa er en stor sofa, som typisk har en L-formet opbygning, der passer perfekt ind i et hjørne og giver ekstra siddepladser til flere mennesker.

En hjørnesofa kan både fås som højre- og venstrevendt. Samtidig er der stor forskel på om de fås med chaiselong eller ej. 

3. Hjørnesofa i sort læder og i god kvalitet

Leder du efter en rummelig og stilfuld sofa til din familie? Så er en u-formet hjørnesofa som Barcelona måske noget for dig! Den har masser af plads til mange personer og er perfekt til både afslapning og samvær.

En sofa som Barcelona er monteret med ægte sort læder på alle slidflader og har elegante metalben, der giver den et moderne og stilfuldt look.
Sofaen kan bådes fås som højre- og venstrevendt, så uanset din stue, er denne sofa den rette:

For at sikre den længst mulige levetid af din nye læder-sofa, er det vigtigt at pleje og vedligeholde den regelmæssigt. Se vores guide om rengøring og pleje af lædersofaer her

Så hvis du vil have en rummelig og stilfuld sofa, der er perfekt til familien, så kan en u-formet hjørnesofa som Barcelona være det ideelle valg for dig.
Anbefaling værd!

Detaljer

4. New Yorker hjørnesofa i "Latte" og 3 andre farver

New York modulsofa er perfekt til dig, der ønsker en fleksibel og kreativ sofa. Serien består af tre forskellige moduler, som du kan kombinere efter behov. Du kan helt selv vælge hvordan sofaen skal opbygges.

Denne hjørnesofa med chaiselong, som ses på billedet, består af fem moduler, som kan sammensættes på forskellige måder og dermed give dig mulighed for at skabe din egen unikke sofa. Da modulerne er kvadratiske og symmetriske, kan sofaen både vende til højre og venstre.
Du kan simpelthen være kreativ med din sofa konstant.

Sofaen er opbygget af massivt træ og polstret med fast koldskum, der holder formen i mange år fremover.

New York modulsofa fås i en slidstærk Mano 100% polyester i flere flotte farver. Mano er et groft vævet stof, der er nemt at vedligeholde. Modulerne stor på lave, sorte ben som nemt kan samles og monteres. 

New York modulsofa er en god investering for dig, der ønsker en fleksibel og moderne sofa med god kvalitet.

Detaljer

5. Slidstræk grå hjørnesofa i høj kvalitet og med open-end

Arizona hjørnesofa med open-end er den perfekte løsning til den moderne indretning.
Sofaen er beklædt med et slidstærkt og smukt lysegråt stof, der passer ind i enhver stil.
Derudover er den udstyret med træben og koldskumsindlæg i sædehynderne for øget komfort.

Med en højde på 86 cm, en dybde på 87 cm og en længde på 255 cm inklusive open-end delen på 210 cm, giver Arizona hjørnesofaen rigeligt med plads til at slappe af og hygge sig.
Der er mulighed for ekstra støtte og komfort, hvis nakkestøtte eller puf tilkøbes.

Det er vigtigt at bemærke, at Arizona hjørnesofa med open-end er højrevendt. Det betyder, at den side, hvor chaiselongen befinder sig,  er afgørende for, hvordan sofaen vil vende i dit hjem.
Sofaen fås også som venstrevendt – kan findes her.

Detaljer

6. Beige hjørnesofa til stuen, sommerhuset eller det soveværelset

Hvorfor læse, når man kan se og lytte? – Få en beskrivelse af Lyon hjørnesofaen her:

Forhandleren af denne sofa, Møbelkompagniet, tilbyder 100-dages tilfredshedsgaranti. Du kan derfor bruge din egen stue som showroom, og se om sofaen passer ind. 
Hvis sofaen ikke var den rette, kan du nemt og uden problemer sende den retur.

Sofaen fås i 5 forskellige og lækre farver! Den på billedet er beige. 

Denne hjørnesofa kan både fås som højre og venstrevendt

Detaljer

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

For at måle en hjørnesofa, skal du starte ved hjørnet og måle den ene side af sofaen fra hjørnet til armlænets yderste punkt. Gentag derefter målingen på den anden side af hjørnesofaen. Til sidst skal du måle dybden fra forreste kant af sofaen til ryglænets yderste punkt. Så har du de tre mål, der er nødvendige for at beskrive størrelsen på hjørnesofaen. Det er vigtigt at måle præcist, så du kan sikre dig, at sofaen passer perfekt ind i dit hjem.

Det er vigtigt at måle dit rum grundigt og vælge en hjørnesofa, der passer til målene. Husk også at tage højde for eventuelle døre, vinduer og andre møbler, der allerede er i rummet. Det kan også være en god ide at tage en skitse eller et billede af dit rum med til butikken, så du kan få hjælp til at finde den rette størrelse sofa.

Ja – nogle sofaer som er opbygget af moduler har mulighed for at blive vendt alt efter behov.
Mere traditionelle hjørnesofaer har ikke denne funktion. Dog findes hjørnesofaer oftest både i højre- og venstrevendte udgaver.